EN

Hunan Hongda Tea Co., Ltd. posjeduje 4,500 kineskih jutara čajnih bašta i sarađuje sa preko 15,000 kineskih jutara čajnih bašta. Poseduje prerađivačku tvornicu površine 12,000 kvadratnih metara sa 238 kompleta opreme za preradu. Godišnji kapacitet proizvodnje i prerade je preko 15,000 tona. Trenutno, kompanija je prošla ISO9001, HACCP, GAP, ISO14001 i OHSMS. , Green Food i drugi certifikati.

Vlastiti brend kompanije “GAOQIAO” je poznati brend u Kini, a proizvodi “GAOQIAO” su proizvodi poznatih kineskih brendova. Kompanija ima više od 30 franšiznih lanaca prodavnica, 3 baze za proizvodnju čaja i setova za čaj i 16 inostranih OEM dobavljača. Proizvodi se izvoze u više od 10 zemalja u Evropi, Americi, Africi, Istočnoj Aziji, Centralnoj Aziji i Zapadnoj Evropi.

Brend “GAOQIAO” je posvećen razvoju čajnih proizvoda za ljubitelje čaja širom svijeta: zeleni čaj svježeg i slatkog okusa; crni čaj sa jakom i prepunom aromom; tamni čaj sa uljnom i ćilibarskom supom; bijeli čaj prirodnog i voćnog mirisa, itd. “GAOQIAO” uvijek pušta ljubitelje čaja da se zadivljeno maze i opuste u šarenim čajnim proizvodima.




Hunan Hongda Tea Co., Ltd.

Hunan Hongda Tea Co., Ltd. posjeduje 4,500 kineskih jutara čajnih bašta i sarađuje sa preko 15,000 kineskih jutara čajnih bašta. Poseduje prerađivačku tvornicu površine 12,000 kvadratnih metara sa 238 kompleta opreme za preradu. Godišnji kapacitet proizvodnje i prerade je preko 15,000 tona.

Autorsko pravo © Hunan Hongda Tea Co., Ltd. Sva prava pridržana Blog